Utskriftsalternativer:

Banankrem-pai

Mengde1 porsjon

Ingredienser
 120 gram cashewnøtter
 70 gram kokosmasse
 6 stk dadler
 ¼ ts salt
Banankrem
 2 stk bananer
 80 gram cashewnøtter
 0,50 dl lønnesirup
 0,50 dl sitronsaft
 0,50 dl kokosolje
 1 ts vaniljeekstrakt
  ts salt
Instruksjoner
1

Legg alt til bunnen i en kjøkkenmaskin og miks godt.

2

Press deigen ned i en paiform eller en liten rund springform på 12 eller 15 cm.

Banankrem
3

Tilsett alt til banankremen i en blender, unntatt kokosolje, og miks godt sammen.

4

Tilsett kokosoljen mens du mikser det andre i en blender.

5

Tøm banankremen over kaken og smør den utover.

6

Sett i fryser i minst 3 timer før servering.

7

Bør oppbevares i fryser.

8

Legg gjerne på litt kanel og blåbær på toppen før servering.