La bringebærene bli litt tint før du setter i gang. Da blir det lettere å mikse de sammen.
Kjør bringebærene i en kjøkkenmaskin til det blir en jevn og fin masse (ønsker du litt ingefærsmak, så er det bare å skjære ingefær i biter, og legge i blandingen).
Bland alt sammen i en stor bolle og dekk til med et klede.
La stå på kjøkkenbenken i 2 dager (romtemperatur). Dannes det skum, så er det bare å fjerne dette.
Etter 2 dager, så lar du blandingen renne gjennom en fin sil, eller et kjøkkenklede/nøttepose.
Hell ferdig silt saft over i glassflasker. Ikke fyll opp mer enn 70-80% av maks. Det dannes kullsyre og det krever at det er litt plass på toppen.
Lukk flasken(e), og sett det kjølig.
Drikken kan drikkes med en gang, men om den står i kjøleskap noen dager og uker, så blir den mer syrlig. Det blir også mer kullsyre om den står litt i kjøleskapet.
0 porsjoner
* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.