Utskriftsalternativer:

Eple med havre- og kokoslokk

Mengde1 porsjonForberedelse5 minutterKoketid25 minutterTilberedningstid30 minutter

Ingredienser
 3 stk epler
 12 ts kokossukker
 2 ts kanel
 1 ts ingefær
Lokk:
 1 dl havremel
 0,50 dl havregryn
 0,50 dl kokosmel
 100 gram smør
 12 ts sukker
 1 ss lønnesirup
Valgfritt:
 Pisket kremfløte med litt lønnesirup
Instruksjoner
1

Skrell eplene og del de i små terninger

2

Fordel de i en form

3

Dryss over sukker, kanel og ingefær

4

Bland sammen smør, mel, gryn, sukker og lønnesirup i en bolle

5

Fordel dette over eplene (som smuler)

6

Stekes på 200 grader i ca 25 minutter

7

Kan serveres med pisket kremfløte eller vaniljekesam

Tips
8

Er du glad i sukker, så kan du selvsagt øke mengde av søtning. Jeg foretrekker å bruke minst mulig sukker, siden det er sunnere, og fordi jeg jeg blir litt uvel når det blir for søtt.

Næringsinnhold

0 porsjoner

Serving size

1 x oppskrift (uten krem)


Amount per serving
Kalorier1250