Utskriftsalternativer:

Kake med blåbær og squash

Mengde1 porsjonForberedelse20 minutterKoketid30 minutterTilberedningstid50 minutter

Ingredienser
 200 gram squash (en squash veier ca 300-400 g)
 2 stk egg
 50 gram knekkebrød (knust)
 4 ss naturell yoghurt
 1 ts ingefær
 1 ts bakepulver
 1 ts vaniljesukker
 1 ss lønnesirup
 100 gram blåbær
 10 gram cashewnøtter (knust)
 smør (som smøring i formen)
Instruksjoner
1

Stekovn på 175 grader.

2

Riv squashen og bland dette med yoghurt og egg.

3

Bland inn knust knekkebrød.

4

Bland inn ingefær, bakepulver, vaniljesukker og lønnesirup (prøv deg frem med søtstoff. Kan fort bli for søtt).

5

Vend så inn cashewnøtter og blåbær.

6

Hell dette over i en smurt form, og stek på nederste rille. 180 grader i ca 25-30 minutter.

Næringsinnhold

0 porsjoner

Serving size

1 kake


Amount per serving
Kalorier473
% av daglig verdi*
Fett (totalt) 24g31%

Mettet fett 10g50%
Trans Fat 9g
Kolesterol 448mg150%
Natrium 709mg31%
Karbohydrat (totalt) 49g18%

Kostfiber 5g18%
Total Sugars 39g
Protein 20g

Vitamin A 25mcg3%
Vitamin C 73mg82%
Kalsium 38mg3%
Jern 22mg123%
Kalium 908mg20%

* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.