Utskriftsalternativer:

Nøttebar med cashew og mandler

Mengde1 porsjon

Ingredienser
 12 stk dadler
 1 ss yaconsirup eller lønnesirup (kan droppes)
 23 ss cashewsmør (eller peanøttsmør)
 100 gram mandler
 100 gram havregryn
Instruksjoner
1

Miks dadler, mandler og havregryn i en food processor. Deigen skal bli passe grov.

2

Legg deigen over i en stor bolle.

3

Varm yaconsirup og nøttesmøret i en kjele på lav varme og rør sammen. Hell dette over resten som ligger i bollen. Miks godt sammen. Bruk gjerne hendene for å kna det godt sammen

4

Finn frem en ildfast form (20x20 cm), og press deigen ned i formen. Bruk et bakepapir i bunnen.

5

Sett i fryseren i minst 30 minutter, før du deler de opp i små barer. Settes kjølig for oppbevaring, eller fryses ned.

Alternativt:
6

Du kan bruke dehydrator. Sett den på 43 grader, og la formen stå i noen timer.