Fjern skallet fra eplene
Kutt opp eplene i små chips-flak
Legg eple-chipsen i en bolle slik at det blir ett lag med eple
Hell over noen dråper kokosolje og lønnesirup
Tilsett litt kanel (er du glad i kanel, bruk mye)
Gjenta punkt 3-5 til du ikke har mer eple
Dehydrer eplene i ca 30 minutter på 50 grader varmluft med åpning i stekovn
Legg pecannøttene i en blender
Tilsett kokosolje og lønnesirup
Massen skal bli litt våt, men fast. Litt som peanøttsmør.
Legg så eple-chipsen på et stekebrett, og legg en liten klatt med fyll på midten. Legg så et nytt eple-chips på toppen og press den ned for å skvise fyllet ut til kantene. Dette fungerer som lim slik at du kan lukke eplene.
Legg mer kanel på toppen om du ønsker det.
Dehydreres på 50-80 grader varmluft i ca 2 timer. Kan også stekes på høyere temperatur og redusert steketid.
Til mer du dehydrerer, desto sprøere blir raviolien. Prøv deg fram i forhold til hva du liker best.
0 porsjoner
pr. 100 gram