Utskriftsalternativer:

Ravioli av eple

Mengde1 porsjonForberedelse30 minutterKoketid2 timer 30 minutterTilberedningstid3 timer

Ingredienser
 2 stk epler
 kokosolje
 lønnesirup
 kanel
FYLL:
 150 gram pecannøtter
 2 ss kokosolje
 2 ss lønnesirup
 vann etter behov
Instruksjoner
1

Fjern skallet fra eplene

2

Kutt opp eplene i små chips-flak

3

Legg eple-chipsen i en bolle slik at det blir ett lag med eple

4

Hell over noen dråper kokosolje og lønnesirup

5

Tilsett litt kanel (er du glad i kanel, bruk mye)

6

Gjenta punkt 3-5 til du ikke har mer eple

7

Dehydrer eplene i ca 30 minutter på 50 grader varmluft med åpning i stekovn

Fyll:
8

Legg pecannøttene i en blender

9

Tilsett kokosolje og lønnesirup

10

Massen skal bli litt våt, men fast. Litt som peanøttsmør.

11

Legg så eple-chipsen på et stekebrett, og legg en liten klatt med fyll på midten. Legg så et nytt eple-chips på toppen og press den ned for å skvise fyllet ut til kantene. Dette fungerer som lim slik at du kan lukke eplene.

12

Legg mer kanel på toppen om du ønsker det.

13

Dehydreres på 50-80 grader varmluft i ca 2 timer. Kan også stekes på høyere temperatur og redusert steketid.

Merk:
14

Til mer du dehydrerer, desto sprøere blir raviolien. Prøv deg fram i forhold til hva du liker best.

Næringsinnhold

Porsjonstørrelse pr. 100 gram


Mengde per porsjon
Kalorier 500