Utskriftsalternativer:

Sjokolade-bar

Mengde1 porsjonForberedelse15 minutterTilberedningstid15 minutter

Ingredienser
 110 gram cashewnøtter
 60 gram kokosmasse
 5 stk dadler
 ¼ ts havsalt
Sjokolade-topping
 110 gram cashewnøtter
 70 gram kokosolje, flytende (1/3 kopp)
 70 gram lønnesirup eller honning (1/3 kopp)
 40 gram sitronsaft (1/4 kopp)
 3 ss kakaopulver
 1 ts vaniljeekstrakt
  ts havsalt
 (bruk litt vann om du føler det er nødvendig)
Instruksjoner
1

Legg alle ingrediensene til bunnen i en kjøkkenmaskin, og miks godt.

2

Press deigen ned i en ildfast form.

Sjokolade-topping
3

Legg alle ingrediensene til sjokolade-toppingen i en blender, og miks godt. Det skal bli silkemykt.

4

Legg sjokolade-toppingen over bunnen du nettopp har laget, og fordel det utover med en slikkepott.

5

Legg noe over det hele, og frys i minst 1 time.

6

Kutt så opp i mindre barer/biter, og spis!

Næringsinnhold

0 porsjoner

Serving size