Utskriftsalternativer:

Sjokoladebar med nøttesmør og banan

Mengde1 porsjon

Ingredienser
 140 gram havregryn
 30 gram havremel
 2 ss kakao
 1 ss yaconsirup eller lønnesirup
 1 ss linfrø, kvernet
 150 gram mandelsmør / cashewsmør
 12 ss honning
 2 stk bananer
 6 ss eplesaus (moste epler i en blender)
 1 ts vaniljepulver
Instruksjoner
1

Dekk en 20x20 form med bakepapir

2

Miks sammen havregryn, kakao, havremel, linfrø og vanilje.

3

Tilsett så mandelsmøret, eplesausen, honning og yaconsirup.

4

Mos bananene inn i miksen.

5

Spre blandingen utover formen.

6

Stek i 15 minutter på 175 grader.

7

Dehydrer i 10-12 timer på 43 grader.

Næringsinnhold

0 porsjoner

Serving size