Utskriftsalternativer:

Sjokoladefudge-kake med jordbærtopping

Mengde1 porsjon

Ingredienser
 250 gram cashewnøtter
 1 dl lønnesirup eller honning
 2 ss kakao (toppet)
 0,50 dl sitronsaft
 1 dl kokosolje, smeltet
 2 ss vaniljeekstrakt
 2 ss vann
Topping
 150 gram jordbær, frosne (eller kirsebær)
 10 stk dadler, uten sten
Instruksjoner
1

Legg alt til bunnen i en kraftig blender, og miks godt. Konsistensen skal være silkemyk.

2

Tøm miksen over en i liten rundt springform (gjerne 12 eller 15 cm) og sett den i fryseren i minst 30 minutter.

Topping
3

Legg jordbær og dadler i en blender og miks til det er en silkemyk blanding.

4

Legg dette over kaken fra fryseren.

5

Legg så kaken tilbake i fryseren og la den stå der i minst 2 timer før servering.