Ovnen settes på 180 grader.
Kok opp en kjele med vann, legg i quinoa. Legg på lokk, reduser varme, og la den trekke i ca 10 minutter.
Legg bakepapir i en kakeform på 25 x 20 cm eller smør den med fett.
Sil av vannet når quinoaen er ferdig.
Legg kokosmelk, egg, vaniljesukker, quinoa og smeltet smør i en blender og bland sammen til det blir en fin og jevn masse.
Bland sammen kokossukker, bakepulver, salt, kakaopulver og natron i en annen bolle.
Bland det som er i blenderen sammen med det som er i bollen. Blandes med en slikkepott.
Tøm røren over i kakeformen.
Stekes på 180 grader i ca 40 minutter, midterste rille (kan stekes i nedre del også).
Oppskriften bruker "kopper" som mål. Ta utgangspunkt i en normal kopp, og bruk denne til alle ingrediensene, så får du riktig forhold mellom alt. Eventuelt kan du kjøpe et målebeger som bruker kopp.
0 porsjoner
1 kake