Utskriftsalternativer:

Smuldrepai med epler

Mengde1 porsjonForberedelse15 minutterKoketid15 minutterTilberedningstid30 minutter

Ingredienser
 80 gram kokosolje (eller smør)
 40 gram uraffinert sukker (eller annen søtning)
 1 ts vaniljesukker
 100 gram havregryn
 40 gram mandler (hakkede)
 3 stk epler (i terninger)
 1 ts kanel (Ceylonkanel er sunnest)
Instruksjoner
1

Sett ovnen på 200 grader.

2

Legg epleterninger i en smurt form (med litt kokosolje eller smør). Ha på halvparten av søtningen og halvparten av kanelet og bland dette godt inn i eplene.

3

Kna sammen smør, havregryn og resten av søtningen, kanelet og vanilje med hendene. Fordel dette utover formen hvor eplene ligger.

4

Fordel hakkede nøtter over.

5

Stekes i ca 15 minutter

6

Server med pisket kremfløte om du ønsker det.

Næringsinnhold

0 porsjoner

Serving size

1 x oppskrift


Amount per serving
Kalorier1289
% av daglig verdi*
Fett (totalt) 102g131%

Mettet fett 70g350%
Trans Fat 19g
Natrium 122mg6%
Karbohydrat (totalt) 100g37%

Kostfiber 13g47%
Total Sugars 73g
Protein 12g

Vitamin A 4mcg1%
Vitamin C 19mg22%
Kalsium 16mg2%
Jern 20mg112%
Kalium 626mg14%

* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.