Utskriftsalternativer:

Verdens beste eplekake med valnøtt og kanel

Mengde1 porsjonForberedelse15 minutterTilberedningstid15 minutter

Ingredienser
 1 stk eple
 140 gram valnøtter (2 kopper)
 80 gram rosiner (1 kopp)
 40 gram kokosmasse (1/2 kopp)
 40 gram lønnesirup eller honning (1/8 kopp)
 1 ts vaniljeekstrakt (eller ½ ts vaniljesukker)
 1 ½ ts kanel
Topping
 100 gram cashewnøtter (1 kopp)
 2 ss sitronsaft
 3 ss vann
 40 gram lønnesirup eller honning (1/8 kopp)
 1 ts vaniljeekstrakt eller vaniljesukker
Instruksjoner
1

Legg oppdelte epler i kjøkkenmaskinen, og grovmiks de.

2

Tilsett så resten av ingrediensene til bunnen og grovmiks dette inn i eplene. Du skal ikke finhakke alt, men det bør være litt biter som du kjenner når du tygger.

3

Press deigen/bunnen ned i en kakeform (se video for tips).

4

Miks sammen ingrediensene til toppingen og legg dette på kaken.

5

Eplekaken settes i kjøleskap i minst 1 time før servering.

Næringsinnhold

0 porsjoner

Serving size