
Ostekake med kanelkaramell
En aldeles nydelig «ostekake» med karamell og kanel. Dette er vel strengt tatt ikke en ostekake, men den ligner såpass mye at jeg kaller den det. God er den i hvert fall, og ikke minst saftig.
Ostekaken er lett å lage, og du trenger ikke være noen mester på kjøkkenet for å lage denne. Den lages i 3 steg. Første steg er bunnen. Det er bare å mikse sammen ingrediensene, og trykke den ned i en form. Neste steg er fyllet. Dette er også bare å mikse sammen i en blender og helle over kaken. Så er det siste steg, altså glasuren. Dette er den enkleste biten, som tar minst tid. Miks tre varer, og du er ferdig.
Ostekaken med kanelkaramell blir fast og fin om den får stått i fryser en liten stund, eller i kjøleskap. Siden det er mye kokosolje i denne ostekaken, så blir den fast og fin ved temperaturer under ca 24 grader.
Perfekt for deg som vil feire gevinsten på nye casinoer!
[cooked-recipe id=»3270″]