BarKake

Sjokoladebar med nøttesmør og banan

Sjokoladebar med deilig nøttesmør og saftig banan. En herlig kombinasjon. Jeg har tidligere laget havrekjeks som består av havregryn, nøttesmør og diverse annet snadder. Sjokoladebar med nøttesmør og banan ligner litt på denne, men i litt annen innpakning. Denne lages som en kake i form, og kan skjæres opp i enten små kakebiter, eller i barer. Derfor kalte jeg den «sjokoladebar…».

Fremgangsmåten er enkel, som vanlig. Du mikser sammen ingrediensene og setter den til varming. Du trenger ikke å bruke annet enn en bolle og skje for å røre sammen alt.

Kaken er sunn (selvsagt) og du varierer selgsagt søtningen selv. Jeg bruker kun noen få ss med søtning her, men om du liker den søtere, så kjør på med masse honning og lønnesirup.

Mengde1 porsjonKategoriBar, Kake

Ingredienser
 140 gram havregryn
 30 gram havremel
 2 ss kakao
 1 ss yaconsirup eller lønnesirup
 1 ss linfrø, kvernet
 150 gram mandelsmør / cashewsmør
 12 ss honning
 2 stk bananer
 6 ss eplesaus (moste epler i en blender)
 1 ts vaniljepulver

Instruksjoner
1

Dekk en 20x20 form med bakepapir

2

Miks sammen havregryn, kakao, havremel, linfrø og vanilje.

3

Tilsett så mandelsmøret, eplesausen, honning og yaconsirup.

4

Mos bananene inn i miksen.

5

Spre blandingen utover formen.

6

Stek i 15 minutter på 175 grader.

7

Dehydrer i 10-12 timer på 43 grader.

Ingredienser

Ingredienser
 140 gram havregryn
 30 gram havremel
 2 ss kakao
 1 ss yaconsirup eller lønnesirup
 1 ss linfrø, kvernet
 150 gram mandelsmør / cashewsmør
 12 ss honning
 2 stk bananer
 6 ss eplesaus (moste epler i en blender)
 1 ts vaniljepulver

Instruksjoner

Instruksjoner
1

Dekk en 20x20 form med bakepapir

2

Miks sammen havregryn, kakao, havremel, linfrø og vanilje.

3

Tilsett så mandelsmøret, eplesausen, honning og yaconsirup.

4

Mos bananene inn i miksen.

5

Spre blandingen utover formen.

6

Stek i 15 minutter på 175 grader.

7

Dehydrer i 10-12 timer på 43 grader.

Sjokoladebar med nøttesmør og banan