Sjokoladebar med nøttesmør og banan
Sjokoladebar med deilig nøttesmør og saftig banan. En herlig kombinasjon. Jeg har tidligere laget havrekjeks som består av havregryn, nøttesmør og diverse annet snadder. Sjokoladebar med nøttesmør og banan ligner litt på denne, men i litt annen innpakning. Denne lages som en kake i form, og kan skjæres opp i enten små kakebiter, eller i barer. Derfor kalte jeg den «sjokoladebar…».
Fremgangsmåten er enkel, som vanlig. Du mikser sammen ingrediensene og setter den til varming. Du trenger ikke å bruke annet enn en bolle og skje for å røre sammen alt.
Kaken er sunn (selvsagt) og du varierer selgsagt søtningen selv. Jeg bruker kun noen få ss med søtning her, men om du liker den søtere, så kjør på med masse honning og lønnesirup.
Dekk en 20x20 form med bakepapir
Miks sammen havregryn, kakao, havremel, linfrø og vanilje.
Tilsett så mandelsmøret, eplesausen, honning og yaconsirup.
Mos bananene inn i miksen.
Spre blandingen utover formen.
Stek i 15 minutter på 175 grader.
Dehydrer i 10-12 timer på 43 grader.
0 porsjoner
Ingredienser
Instruksjoner
Dekk en 20x20 form med bakepapir
Miks sammen havregryn, kakao, havremel, linfrø og vanilje.
Tilsett så mandelsmøret, eplesausen, honning og yaconsirup.
Mos bananene inn i miksen.
Spre blandingen utover formen.
Stek i 15 minutter på 175 grader.
Dehydrer i 10-12 timer på 43 grader.