Om oss

Vi har tatt utgangspunkt i alle oppskrifter på desserter som kan defineres som «sunnere» fra flere av de nettsidene vi driver eller har drevet i kombinasjon med innsendte oppskrifter, oppskrifter fra matprat.no og andre nettsider, bøker m.fl. og samlet alt dette i nettstedet sunnedesserter.no

Dette er ikke en slankeside, målet er å samle oppskrifter på desserter man kan spise med god samvittighet. Husk at kosen er en viktig del av det å ha et godt liv og her håper vi du finner inspirasjon til nettopp det (og med sunnhet i fokus)

Flere av nettstedene vi eier, utvikler og drifter inneholder artikler, guider og tips som inneholder reelle anbefalinger og vurderinger. Innholdet ligger således som oftest innenfor den den redaksjonelle sfæren, mens lenker er av kommersiell art. Noen av nettstedene er også basert utelukkende på reelt redaksjonelt innhold, på disse sidene er kommersielt innhold i form av annonser.

Vi har en stor portefølje nettsteder innenfor veldig mange ulike temaer og er således en aktuell samarbeidspartner for veldig mange annonsører.