Bananmuffins med nøttesmør (uten steking)
Muffins med banan og nøttesmør er en herlig dessert som går ned hos de fleste. Bananmuffins med nøtter er en herlig dessert for alle i familien. Du lager den på under 20 minutter, og du trenger ikke engang bruke stekovnen. Du spiser den rå. På den måten så ødelegger du ikke næringsinnholdet, som du ellers ville gjort ved høy varme. I hvert fall noe av det.
Muffins kan fint serveres til barn. De kommer til å elske den søte banansmaken sammen med cashewnøtter og mandelmel. Den kan nesten minne litt om marsipan.
Miks sammen banan, dadler, nøttesmør, vann, sitronjus, vanilje og salt i en foodprocessor.
Legg til mandelmel og miks.
Legg til kokosmel og miks. Blandingen skal bli tykk og deigaktig.
Press deigen ned i muffinsformer, og avkjøl et par timer. Skal ikke stekes.
Når avkjølt, legg på nøttesmør og banan.
Spis!
Holder seg ca. 1 uke i kjøleskap.
0 porsjoner
Ingredienser
Instruksjoner
Miks sammen banan, dadler, nøttesmør, vann, sitronjus, vanilje og salt i en foodprocessor.
Legg til mandelmel og miks.
Legg til kokosmel og miks. Blandingen skal bli tykk og deigaktig.
Press deigen ned i muffinsformer, og avkjøl et par timer. Skal ikke stekes.
Når avkjølt, legg på nøttesmør og banan.
Spis!
Holder seg ca. 1 uke i kjøleskap.