AnnetDessertIngredienserKakeMuffins / cupcakesSnacksTips

5 Sunne snacks for en spilleaften med venner

Skal du samle alle vennene dine rundt bordet for en spilleaften er det viktig med riktig snacks. Imidlertid er det økt fokus på at man skal spise sunt, noe som betyr at du bør velge snacks med omhu. Heldigvis finnes det en rekke smakfulle alternativer som du kan friste med neste gang dere skal møtes rundt bordet.

Om du bare skulle ønske å diske opp med noe godt neste gang du spiller casino online, så kan du diske opp med disse godbitene med god samvittighet. Klar til å finne noe godt å bite i? Da er det bare å lese videre!

Disk opp med noe godt på spilleaften

En godbit kan være godt uansett hva du skal bedrive tiden med, men når det gjelder matlaging – så vil sunne snacks gi deg energi, samt tilfredsstille søtsuget ditt. Derfor har vi samlet noen lukrative godbiter du kan knaske på neste gang du har et søtsug.

Mandelkjeks med banan

Noen ganger kan det enkle ofte være det beste, og da er mandelkjeks med banan et utmerket alternativ. Dette er en enkel og smakfull oppskrift som ikke krever mer enn noen få ingredienser. Alt du trenger er noen bananer, mandler, linfrø og litt vann. Bland disse godt i en blender før de stekes eller legges i dehydrator.

Hjemmelaget iskrem med vanilje og cashew

Vil du diske opp med noe litt utenfor det vanlige kan hjemmelaget iskrem virkelig sette prikken over i’en. Her finnes det flere attraktive oppskrifter på nett som både voksne og barn elsker. Lag en vanilje og cashew kombinasjon som vil sørge for at alle koser seg rundt bordet.

Vaniljekuler med kokos og sesamsmør

Noen ganger er det viktig med noe godt og sunt som også passer i hverdagen. Lager du en beholder med vaniljekuler kan det nytes til spilleaften, men også som energi i hverdagen. Alt du trenger er noen få ingredienser for å lage denne praktiske sports snacken.

Smuldrepai med Epler

Vil du ha en enkel oppskrift du kan slenge sammen før gjestene kommer, så vil smuldrepai med epler være et godt alternativ. Dette er en oppskrift så enkel at selv barn kan lage den. Du trenger bare noen få ingredienser og det tar bare 20 minutter å slenge den sammen inkludert steking.

Kake med blåbær og Squash

En annen kake som virkelig faller i smak er kake med blåbær og squash. Noen vil nok tenke at dette er en merkelig kombinasjon, men kombinasjonen av blåbær, ingefær og squash utfyller hverandre utmerket. Det tar riktignok litt tid å blande alt sammen, men videre kan du få en utrolig smakfull og praktisk kake med noen enkle rester man finner på de fleste kjøkken.

Oppsummering

Det er mange gode grunner til at man ønsker litt sunnere snacks, og i denne artikkelen har vi hentet frem noen av våre favoritter. Disse passer utmerket uansett om du skal ha litt ekstra energi i hverdagen – eller om du ønsker å diske opp med noe spennende neste gang dere samles til spilleaften.