Muffins / cupcakes

Muffins med jordbær

Muffins med jordbær er utrolig sunt og godt. Muffins med herlige store jordbær er bare helt fantastisk godt. Disse er selvsagt sunne og veeeeldig gode.

Konsistensen blir nydelig, og smaken er omtrent som de «usunne» muffinsene du finner på de fleste kakebord rundt om. Siden de fleste liker disse, så vil du nok sikkert elske muffins med jordbær.

Tips

Ønsker du «frosting» på toppen, så kan du enten piske opp kokoskrem, eller fløte. Når du skal piske eggehviter stivt, så må du være obs på at det du pisker i er rent for fett og annet skitt. Du må derfor unngå eggeplomme i eggehviten. Kokosmel og kokosolje kan kjøpes på større matbutikker, innvandrerbutikker, helsekost, nettbutikker osv.

Mengde1 porsjonKategoriMuffins / cupcakesVanskelighetMedium
Tilberedningstid40 minutter

Ingredienser
 ½ kopp kokosmel
 ¼ ts bakepulver
 ¼ ts salt
 5 stk egg
 2 ss honning
 ½ kopp kokosolje, smeltet
 ¼ kopp kokosmasse
 1 ts sitronjus (fra en presset sitron)
 1 ts vaniljepulver
 1015 stk hele jordbær

Instruksjoner
1

Ovn på 175 grader

2

Tørre ingredienser i en bolle.

3

Ta ut eggehviten fra 2 egg. Sett eggehvitene til siden.

4

Miks 3 hele egg, 2 eggeplommer, kokosolje, honning og sitronjus med en mikser. Ikke miks for mye.

5

Sett ned på lav hastighet, og tilsett det tørre gradvis.

6

I en liten bolle, pisk eggehviten til det er stivt. Vend dette inn i den andre blandingen.

7

Hell dette over i muffinsformer.

8

Stek i ca 20 min, 175 grader. Kjøles i 5 minutter før servering.

Næringsinnhold

0 porsjoner

Serving size

Ingredienser

Ingredienser
 ½ kopp kokosmel
 ¼ ts bakepulver
 ¼ ts salt
 5 stk egg
 2 ss honning
 ½ kopp kokosolje, smeltet
 ¼ kopp kokosmasse
 1 ts sitronjus (fra en presset sitron)
 1 ts vaniljepulver
 1015 stk hele jordbær

Instruksjoner

Instruksjoner
1

Ovn på 175 grader

2

Tørre ingredienser i en bolle.

3

Ta ut eggehviten fra 2 egg. Sett eggehvitene til siden.

4

Miks 3 hele egg, 2 eggeplommer, kokosolje, honning og sitronjus med en mikser. Ikke miks for mye.

5

Sett ned på lav hastighet, og tilsett det tørre gradvis.

6

I en liten bolle, pisk eggehviten til det er stivt. Vend dette inn i den andre blandingen.

7

Hell dette over i muffinsformer.

8

Stek i ca 20 min, 175 grader. Kjøles i 5 minutter før servering.

Notes

Muffins med jordbær