Nøttebar som er basert på cashewnøtter og mandler. Dette er oppskrift på en nydelig nøttebar. De smaker veldig godt, metter lenge, og er sunn. De er i hvert fall langt sunnere enn de barene du kjøper i butikken. De er gjerne full av sukker og annet rart.
Jeg skal ikke kaste bort tiden din på å skrive mye her. Under finner du oppskrift på nøttebar med cashewnøtter og mandler.
Miks dadler, mandler og havregryn i en food processor. Deigen skal bli passe grov.
2
Legg deigen over i en stor bolle.
3
Varm yaconsirup og nøttesmøret i en kjele på lav varme og rør sammen. Hell dette over resten som ligger i bollen. Miks godt sammen. Bruk gjerne hendene for å kna det godt sammen
4
Finn frem en ildfast form (20x20 cm), og press deigen ned i formen. Bruk et bakepapir i bunnen.
5
Sett i fryseren i minst 30 minutter, før du deler de opp i små barer. Settes kjølig for oppbevaring, eller fryses ned.
Alternativt:
6
Du kan bruke dehydrator. Sett den på 43 grader, og la formen stå i noen timer.
Næringsinnhold
0 porsjoner
Serving size
Ingredienser
Ingredienser
12stkdadler
1ssyaconsirup eller lønnesirup (kan droppes)
23sscashewsmør (eller peanøttsmør)
100grammandler
100gramhavregryn
Instruksjoner
Instruksjoner
1
Miks dadler, mandler og havregryn i en food processor. Deigen skal bli passe grov.
2
Legg deigen over i en stor bolle.
3
Varm yaconsirup og nøttesmøret i en kjele på lav varme og rør sammen. Hell dette over resten som ligger i bollen. Miks godt sammen. Bruk gjerne hendene for å kna det godt sammen
4
Finn frem en ildfast form (20x20 cm), og press deigen ned i formen. Bruk et bakepapir i bunnen.
5
Sett i fryseren i minst 30 minutter, før du deler de opp i små barer. Settes kjølig for oppbevaring, eller fryses ned.
Alternativt:
6
Du kan bruke dehydrator. Sett den på 43 grader, og la formen stå i noen timer.