Sjokoladefudge-kake med jordbærtopping
Dette er en saftig og god sjokolade-«iskake» med en nydelig jordbærglasur. Denne sjokoladefudge-kaken (eller «iskaken» om du vil), smaker aldeles nydelig. Den er saftig, den er søt, og den har en perfekt kombinasjon av bær og sjokolade.
Kaken er like enkel å lage som resten av oppskriftene her på sunndessert.no. Du mikser først ingrediensene til bunnen i en kraftig blender. Så heller du det over i en liten kakeform (jeg bruker 12 eller 15 cm i diameter på de fleste kaker). Til slutt så lager du glasuren / toppingen som består av to ingredienser. Disse mikses godt i en blender, slik at det blir silkemykt.
Kaken bør fryses ned før den serveres, da den er lettere å skjære opp når den er kjølt ned. Jeg anbefaler at den står i minst 2 timer før servering. Blir den dypfryst, så må du kanskje la den tine litt på kjøkkenbenken før servering.
Legg alt til bunnen i en kraftig blender, og miks godt. Konsistensen skal være silkemyk.
Tøm miksen over en i liten rundt springform (gjerne 12 eller 15 cm) og sett den i fryseren i minst 30 minutter.
Legg jordbær og dadler i en blender og miks til det er en silkemyk blanding.
Legg dette over kaken fra fryseren.
Legg så kaken tilbake i fryseren og la den stå der i minst 2 timer før servering.
0 porsjoner
Ingredienser
Instruksjoner
Legg alt til bunnen i en kraftig blender, og miks godt. Konsistensen skal være silkemyk.
Tøm miksen over en i liten rundt springform (gjerne 12 eller 15 cm) og sett den i fryseren i minst 30 minutter.
Legg jordbær og dadler i en blender og miks til det er en silkemyk blanding.
Legg dette over kaken fra fryseren.
Legg så kaken tilbake i fryseren og la den stå der i minst 2 timer før servering.
Notes