Dessert

Sjokoladegrøt med chiafrø

Denne desserten er utrolig god. Den er også veldig enkel å lage.

For å si det med en gang; denne desserten er utrolig god, spesielt i forhold til at den lages på ekstremt kort tid. Det eneste som tar tid er at den må stå i kjøleskapet i minst 1 time før servering. Grunnen til dette er fordi chiafrøene skal trekke til seg fuktighet, slik at de blir større. På den måten, så får du også en fyldig og god dessert, som kan minne litt om sjokoladegrøt.

Det kan nevnes at desserten gikk ned på høykant her i huset. Vi fylte hver vår skål, fylte opp kaffekoppen (eller tekoppen), og satt oss på terassen. Været var fint, og det passet da perfekt med en slik kald dessert rett fra kjøleskapet. Da min kone elsker alt med sjokoladesmak, så var det ikke noe problem å spise opp denne sjokoladegrøten. Faktisk, så var det hun som sa det minte om grøt, og derfor ville jeg kalle den for sjokoladegrøt med chiafrø.

Husk at det er chiafrøene som gjør at desserten blir tykkere og fyldig. Det er veldig viktig at du har med dette. Det sies også at chiafrø er veldig sunt, så da skader det absolutt ikke å ha en pose i skapet på kjøkkenet.

[cooked-recipe id=»3156″]