Dessert

Sunn dessert med frukt, hvitløk og ingefær

En nydelig sunn dessert som smaker søtt, salt og syrlig.

Denne oppskriften er veldig enkel. Det eneste du gjør er å blande sammen noen ingredienser. Igjen så følte jeg at sammensetningen på en slik dessert var litt rar da jeg skulle smake den. Blandingen av salt, hvitløk, ingefær og mango var ikke noe jeg hadde sett for meg skulle smake godt. Jeg kan love deg med en gang, du kommer IKKE til å angre hvis du lager en slik sunn dessert. Den er bare helt ekstremt god.

Oppskriften min på sunn dessert inneholder mange vitaminer og antioksidanter. Den inneholder også mange antikreft-stoffer, og mat som er meget godt for immunforsvaret. Dette er rene sunnhetsbomben som passer like godt til frokost som til kaffemat eller rett etter middagen som en nydelig frisk sunn dessert. Nevnte jeg at den er veldig god? Ja, mulig, men jeg får ikke sagt det nok. En slik sunn dessert er noe alle burde prøve.

Det er opp til deg hvor mye du vil ha av hver enkelt ingrediens. Jeg er glad i mango, så jeg bruker gjerne en som er ganske stor. Blåbær og bringebær fant jeg i hagen, og jeg brukte det jeg fant på 10 minutter. Jeg skviser én lime, og smaker til med salt. Jeg brukte 3 fedd hvitløk og noen tynne skiver med ingefær. Se oppskrift og video under for hvordan jeg lager sunn dessert med frukt, hvitløk og ingefær.

Mengde1 porsjonKategoriDessertVanskelighetNybegynner
Tilberedningstid15 minutter

Ingredienser
 1 stk stor mango
 1520 stk blåbær
 10 stk bringebær
 1 stk lime
 3 fedd hvitløk
 salt
 ingefær

Instruksjoner
1

Kutt opp mango i terninger

2

Kutt opp hvitløk og ingefær i terninger

3

Bland mango, bringebær, blåbær, hvitløk og ingefær sammen i en skål

4

Skvis limesaft over blandingen

5

Tilsett salt etter behov og miks godt sammen

Tips
6

Du kan selvsagt putte i de råvarene du selv liker. Dette er kun et forslag på en sammensetning som fungerer utmerket godt.

Næringsinnhold

Porsjonstørrelse 1 x oppskrift


Mengde per porsjon
Kalorier 150

Ingredienser

Ingredienser
 1 stk stor mango
 1520 stk blåbær
 10 stk bringebær
 1 stk lime
 3 fedd hvitløk
 salt
 ingefær

Instruksjoner

Instruksjoner
1

Kutt opp mango i terninger

2

Kutt opp hvitløk og ingefær i terninger

3

Bland mango, bringebær, blåbær, hvitløk og ingefær sammen i en skål

4

Skvis limesaft over blandingen

5

Tilsett salt etter behov og miks godt sammen

Tips
6

Du kan selvsagt putte i de råvarene du selv liker. Dette er kun et forslag på en sammensetning som fungerer utmerket godt.

Sunn dessert med frukt, hvitløk og ingefær