Mangogelé
Mangogelé er enkelt å lage. Du trenger egentlig bare 2 ingredienser, og vipps så har du en deilig gul gelé som smaker godt og som i tillegg er veldig sunn. Mango inneholder vitaminer og mineraler. Bl.a så er det en del vitamin A og vitamin C i mango.
Gelatin er godt for kroppen, og hjelper til med å reparere skader som oppstår innvendig, siden det bygger opp kollagenet i kroppen. Gelatin hjelper også til med å normalisere magesyreproduksjonen, noe som er svært viktig for at kroppen skal kunne ta opp den næringen du putter i munnen. Derfor er det greit å innta gelatin hver dag om du har en kropp i ubalanse.
Varm opp gelatin i vannet, slik at det løses godt opp.
Skjær ut mangokjøttet og legg det i en blender.
Tilsett kokosolje, sitronsaft og gelatin som er løst opp.
Miks godt i blender.
Helles over i former og settes kjølig i minst 2 timer før servering (kan spises når det har stivnet).
0 porsjoner
1 x oppskrift
- Amount per serving
- Kalorier378
- % av daglig verdi*
- Fett (totalt) 14g18%
- Mettet fett 12g60%
- Trans Fat 1g
- Natrium 124mg6%
- Karbohydrat (totalt) 16g6%
- Kostfiber 2g8%
- Total Sugars 13g
- Protein 51g
- Vitamin A 12mcg2%
- Vitamin C 59mg66%
- Kalsium 5mg1%
- Jern 4mg23%
- Kalium 171mg4%
* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
Ingredienser
Instruksjoner
Varm opp gelatin i vannet, slik at det løses godt opp.
Skjær ut mangokjøttet og legg det i en blender.
Tilsett kokosolje, sitronsaft og gelatin som er løst opp.
Miks godt i blender.
Helles over i former og settes kjølig i minst 2 timer før servering (kan spises når det har stivnet).