Dessert

Mangogelé

Mangogelé er enkelt å lage. Du trenger egentlig bare 2 ingredienser, og vipps så har du en deilig gul gelé som smaker godt og som i tillegg er veldig sunn. Mango inneholder vitaminer og mineraler. Bl.a så er det en del vitamin A og vitamin C i mango.

Gelatin er godt for kroppen, og hjelper til med å reparere skader som oppstår innvendig, siden det bygger opp kollagenet i kroppen. Gelatin hjelper også til med å normalisere magesyreproduksjonen, noe som er svært viktig for at kroppen skal kunne ta opp den næringen du putter i munnen. Derfor er det greit å innta gelatin hver dag om du har en kropp i ubalanse.

Mengde1 porsjonKategoriDessertVanskelighetNybegynner
Tilberedningstid2 timer 7 minutter

Ingredienser
 2 stk mango
 1 ss kokosolje
 2 ss sitronsaft (eller skvis en sitron)
 4 ss gelatin
 3 dl vann

Instruksjoner
1

Varm opp gelatin i vannet, slik at det løses godt opp.

2

Skjær ut mangokjøttet og legg det i en blender.

3

Tilsett kokosolje, sitronsaft og gelatin som er løst opp.

4

Miks godt i blender.

5

Helles over i former og settes kjølig i minst 2 timer før servering (kan spises når det har stivnet).

Næringsinnhold

0 porsjoner

Serving size

1 x oppskrift


Amount per serving
Kalorier378
% av daglig verdi*
Fett (totalt) 14g18%
Mettet fett 12g60%
Trans Fat 1g
Natrium 124mg6%
Karbohydrat (totalt) 16g6%
Kostfiber 2g8%
Total Sugars 13g
Protein 51g

Vitamin A 12mcg2%
Vitamin C 59mg66%
Kalsium 5mg1%
Jern 4mg23%
Kalium 171mg4%

* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.

Ingredienser

Ingredienser
 2 stk mango
 1 ss kokosolje
 2 ss sitronsaft (eller skvis en sitron)
 4 ss gelatin
 3 dl vann

Instruksjoner

Instruksjoner
1

Varm opp gelatin i vannet, slik at det løses godt opp.

2

Skjær ut mangokjøttet og legg det i en blender.

3

Tilsett kokosolje, sitronsaft og gelatin som er løst opp.

4

Miks godt i blender.

5

Helles over i former og settes kjølig i minst 2 timer før servering (kan spises når det har stivnet).

Notes

Mangogelé