Sunne pannekaker med havre og eple
Dette er pannekaker som både er sunne og gode.
Sunne pannekaker er noe alle liker. Forskjellen fra «vanlige» pannekaker og sunne pannekaker, er at bl.a hvetemelet og melken er tatt ut. I stedet så er det mange egg, litt havremel og annet snadder som gjør pannekakene utrolig gode….og sunne.
Siden jeg ikke har hvetemel i røren, så vil eggehvitene fungere som bindemiddel. Ønsker du litt hvetemel, så for all del, tilsett litt. Men havremel er hakket sunnere og gjør at pannekakene også får en litt grovere konsistens.
(oppskriften holder til ca 5 pannekaker)
Bland sammen alle ingrediensene (hold av noen eplebiter som du kan legge på selve pannekaken).
Legg på olje eller smør på en stekepanne som du har varmet godt opp. Sett varmen ned på middels, og hell over røre til passende størrelse.
Etter ca 30 sekund, så kan du legge på tynne små biter av eple jevnt fordel på pannekaken.
Snu etter ca 1 minutt. Prøv deg fram.
Stekes på 30 sekund til 1 minutt på andre siden.
Spises som de er, eller med det du ønsker av pålegg.
0 porsjoner
Ingredienser
Instruksjoner
Bland sammen alle ingrediensene (hold av noen eplebiter som du kan legge på selve pannekaken).
Legg på olje eller smør på en stekepanne som du har varmet godt opp. Sett varmen ned på middels, og hell over røre til passende størrelse.
Etter ca 30 sekund, så kan du legge på tynne små biter av eple jevnt fordel på pannekaken.
Snu etter ca 1 minutt. Prøv deg fram.
Stekes på 30 sekund til 1 minutt på andre siden.
Spises som de er, eller med det du ønsker av pålegg.