Bar

Sitron-bar

Sitron-bar er en enkel rett som passer perfekt når du får gjester på besøk.

Oi, for en nydelig smak! Disse sitron-barene smaker helt fantastisk godt, og det er veldig enkelt å lage dem. De krever ingen steking, kun avkjøling for å få de litt stivere. Her i huset, så gikk disse unna på under 10 minutter. Og vi er bare to som kan spise her…enn så lenge.

Jeg har alltid vært glad i syrlige kaker, og denne «kaken» er ingen unntak. Den er akkurat passe syrlig til at det smaker nydelig.

Når du skal rive sitron for å få sitronskall, så er det lurt å bruke økologisk sitron.

Det eneste du trenger for å lage sitron-bar, er en kjøkkenmaskin. Du mikser alt som står i ingrediens-listen, og vips så har du en nydelig sitron-bar klar til å spises. Jeg anbefaler å fryse den ned i ca 1 time først, for at det skal bli litt enklere å kutte de opp i barer / biter.

Hvis du har tenkt å doble oppskriften, så bør du lage den i to omganger. Det kan være vanskelig å mikse alt i en kjøkkenmaskin hvis du skal lage dobbelt så mye.

[cooked-recipe id=»3119″]