En sorbet som er lett å lage, inneholder få kalorier, og er ferdig på rekordtid! Velg mellom bringebær, mango eller skogsbær, eller lag gjerne en sorbet med annen frukt/bær du er glad i.
Kjør frossen bær eller frukt og melis sammen i en blender eller en matprosessor.
2
Ha i egg, og kjør til sorbeten har en en kremet konsistens. Sorbeten er klar til å nytes med en gang.
Tips
3
Har du friske bær eller frisk frukt i biter, kan du legge dem på et brett dekket med plastfolie, og sette det i fryseren i 30-45 minutter.
Næringsinnhold
1 porsjoner
Serving size
1/2 x oppskrift
Amount per serving
Kalorier152
% av daglig verdi*
Fett (totalt)42g54%
Karbohydrat (totalt)19.9g8%
Protein5.2g
Jern 1.4mg8%
* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
Ingredienser
Ingredienser
Bringebærsorbet:
300gramfrosne bringebær
1 ½tsmelis
1stkegg
Mangosorbet:
300gramfrossen mango
1 ½tsmelis
1stkegg
Skogsbærsorbet:
300gramskogsbærblanding
1 ½tsmelis
1stkegg
Instruksjoner
Slik gjør du det
1
Kjør frossen bær eller frukt og melis sammen i en blender eller en matprosessor.
2
Ha i egg, og kjør til sorbeten har en en kremet konsistens. Sorbeten er klar til å nytes med en gang.
Tips
3
Har du friske bær eller frisk frukt i biter, kan du legge dem på et brett dekket med plastfolie, og sette det i fryseren i 30-45 minutter.