Sorbet
En sorbet som er lett å lage, inneholder få kalorier, og er ferdig på rekordtid! Velg mellom bringebær, mango eller skogsbær, eller lag gjerne en sorbet med annen frukt/bær du er glad i.
Kjør frossen bær eller frukt og melis sammen i en blender eller en matprosessor.
Ha i egg, og kjør til sorbeten har en en kremet konsistens. Sorbeten er klar til å nytes med en gang.
Har du friske bær eller frisk frukt i biter, kan du legge dem på et brett dekket med plastfolie, og sette det i fryseren i 30-45 minutter.
Porsjonstørrelse 1/2 x oppskrift
Porsjoner 1
- Mengde per porsjon
- Kalorier 152Kalorier fra fett 42
- % av daglig verdi*
- Fett (totalt) 42g65%
- Karbohydrat (totalt) 19.9g7%
- Protein 5.2g11%
- Jern 1.4%
* Prosentvis daglige verdier er basert på et kosthold på 2000 kalorier. Din daglige verdi kan være høyere eller lavere avhengig av kaloribehov.
Ingredienser
Instruksjoner
Kjør frossen bær eller frukt og melis sammen i en blender eller en matprosessor.
Ha i egg, og kjør til sorbeten har en en kremet konsistens. Sorbeten er klar til å nytes med en gang.
Har du friske bær eller frisk frukt i biter, kan du legge dem på et brett dekket med plastfolie, og sette det i fryseren i 30-45 minutter.
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no