Sorbet
En sorbet som er lett å lage, inneholder få kalorier, og er ferdig på rekordtid! Velg mellom bringebær, mango eller skogsbær, eller lag gjerne en sorbet med annen frukt/bær du er glad i.
Kjør frossen bær eller frukt og melis sammen i en blender eller en matprosessor.
Ha i egg, og kjør til sorbeten har en en kremet konsistens. Sorbeten er klar til å nytes med en gang.
Har du friske bær eller frisk frukt i biter, kan du legge dem på et brett dekket med plastfolie, og sette det i fryseren i 30-45 minutter.
1 porsjoner
1/2 x oppskrift
- Amount per serving
- Kalorier152
- % av daglig verdi*
- Fett (totalt) 42g54%
- Karbohydrat (totalt) 19.9g8%
- Protein 5.2g
- Jern 1.4mg8%
* The % Daily Value (DV) tells you how much a nutrient in a serving of food contributes to a daily diet. 2,000 calories a day is used for general nutrition advice.
Ingredienser
Instruksjoner
Kjør frossen bær eller frukt og melis sammen i en blender eller en matprosessor.
Ha i egg, og kjør til sorbeten har en en kremet konsistens. Sorbeten er klar til å nytes med en gang.
Har du friske bær eller frisk frukt i biter, kan du legge dem på et brett dekket med plastfolie, og sette det i fryseren i 30-45 minutter.
Notes
Denne oppskriften er hentet fra matprat.no