Dessert

Jordbæris med cashewcrunch

Her får du en deilig jordbæris med cashewnøtter og banan. Godt på varme dager.

Oppskriften på jordbæris med cashewcrunch er særdeles enkel. Tilsett frosne jordbær, frosne bananer og litt kokoskrem/melk. Mos dette sammen i en blender, og tilsett litt cashewnøtter til slutt. Nøttene skal kun moses lett, slik at det blir til små biter.

Når det gjelder kokoskremen, så kan du bruke det som ligger øverst i en kokosmelk-boks. Jeg snakker her om den tykke massen som ikke er flytende, men som er litt smøraktig.

Frosne bananer får du ved å legge bananer uten skall i en pose, og fryse de ned i minst 1-2 timer. Gjerne over natten om du har mulighet til det.

Mengde1 porsjonKategoriDessertVanskelighetNybegynner
Tilberedningstid5 minutter

Ingredienser
 1 kopp frosne jordbær
 2 stk frosne bananer
  kopp kokoskrem eller kokosmelk
 ¼ kopp cashewnøtter

Instruksjoner
1

Legg jordbær, bananer og kokoskrem i en blender og mos godt sammen.

2

Putt i cashewnøtter og mos i noen sekunder med blender. Nøttene skal bli til små biter og ikke til en jevn masse. På den måten får du litt tyggemotstand i isen.

3

Kan spises med en gang, eller fryses ned som en is.

Næringsinnhold

0 porsjoner

Serving size

Ingredienser

Ingredienser
 1 kopp frosne jordbær
 2 stk frosne bananer
  kopp kokoskrem eller kokosmelk
 ¼ kopp cashewnøtter

Instruksjoner

Instruksjoner
1

Legg jordbær, bananer og kokoskrem i en blender og mos godt sammen.

2

Putt i cashewnøtter og mos i noen sekunder med blender. Nøttene skal bli til små biter og ikke til en jevn masse. På den måten får du litt tyggemotstand i isen.

3

Kan spises med en gang, eller fryses ned som en is.

Notes

Jordbæris med cashewcrunch