Utskriftsalternativer:

Hjemmelaget sjokolade

Mengde1 porsjon

Ingredienser
 100 gram smeltet kokosolje
 1 ts vaniljepulver
 ¼ ts havsalt
 5 ss yaconsirup (eller annen søtning, f.eks kokosnektar, honning, sukker)
 50 gram kakao
Valgfritt
 Tilsett noen ss med nøttesmør, f.eks cashewsmør.
Instruksjoner
1

Miks sammen kokosolje, vanilje og salt i en blender. Bruk lav hastighet.

2

Bland inn kakao mens blenderen går på lav hastighet.

3

Tilsett litt og litt søtning. Smak etter som du tilsetter, og stopp når du er fornøyd.

4

Kan stå i kjøleskap i ca 2 uker.

Merk
5

Denne vil stivne ved temperatur under 24 grader. Settes den i kjøleskap så blir den stiv etter bare noen minutter. Trenger du den flytende, så er det bare å sette den i ovnen på 40 grader eller i mikroen. Tilsett litt vann om blandingen blir for tykk. Eventuelt mer lønnesirup eller kokosolje.